Trender på Täckkjolen

Det kan kännas hopplöst när graderna sjunkit långt under nollstrecket, festen är slut och klänningen eller kjolen är omöjlig att få under täckbyxorna. Men man kan vara lugn! Det finns en räddning – och den stavas täckkjol. Det praktiska och värmande plaggets framgångssaga fortsätter nämligen och i år är det lättare än någonsin att hitta en snygg variant att hänga i garderoben. De trendigaste täckkjolarna till vintern är dessa:

  • Den blommiga kommer vi att få se mycket utav denna säsong, med tanke på att östliga vindar dragit in över modevärlden. Att investera i en täckkjol med blommiga detaljer är därför helt rätt och med den så är man inte bara trendigast på stan, utan även efter festen. Verkligen ett hett tips!
  • Dunvarianten är ett riktigt kap för den som vill hålla sig riktigt varm. Den liknar de populära tunna dunjackorna som vi sett mycket av på senaste tiden och passar bra i fjällen såväl som under kyliga promenader.
  • En helsvart variant funkar alltid. Lättmatchat, simpelt och elegant. Glöm inte att less is more!

Med den här listan i bakhuvudet så kommer investeringen av vinterns snyggaste plagg att gå lätt. Lycka till med täckkjolsshoppingen!