Kontakt

  Ditt namn (obligatorisk)

  Din epost (obligatorisk)

  Ämne

  Ditt meddelande

  Bevisa att du är människa genom att välja Flagga.

  Bevisa att du är människa genom att välja Kopp.

  Har du frågor om enstaka produkter? Kontakta då Outnorth då det är främst deras täckkjolar som presenteras på denna sida. Det är de som kan svara på frågor gällande kvalité, leveranstider m.m. Har du istället frågor om just denna webbplats – Kontakta oss gärna via formuläret nedan.

  Historien bakom sidan.

  Varför ska det vara svårt att få tag på snygga täckkjolar? Vare sig man vill ha en kort täckkjol eller de lite längre så är utbudet så extremt litet. Tittade in på Ellos och hittade en…

  Ja, det var så historien bakom täckkjol.se tog sin start. Jag irriterade mig på att det inte fanns någon sida som hade vettigt utbud av dessa värmande kjolar. Ibland går de under namnet termokjol också vilket gör de ännu svårare att hitta.

  Det var detta som triggade mig att starta täckkjol.se. En sida som enbart riktar in sig på att presentera utbud från en rad olika onlinebutiker så att man snabbt kan hitta den modell som passar bäst. Både utifrån mode, pris och längd.

  Förhoppningsvis ska ni hitta vad ni letar efter för vad vi vet är vi den sida som presenterar flest täckkjolar på hela nätet. Men vi kan ha fel…

  Sidan uppdateras regelbundet och presenterar enbart utbud av termokjol och täckkjol från flera olika butiker online. Vid frågor om produkter eller köpvillkor bör butiken som säljer varan kontaktas. Klicka på den produkt som intresserar dig och du kommer till butiken direkt. Priser och annan information kan ändras över tid och det är inte säkert att det pris som anges på denna sida är dagsakutellt. För att se dagsaktuellt pris måste man gå till respektive produktsida. Men jag försökar hålla den så uppdaterad som möjligt. Säg gärna till om jag missat något.  Däremot kan jag inte ta något juridiskt ansvar för att informationen alltid är exakt rätt. Jag gör mitt bästa – det får räcka.