Återförsäljare

Outnorth

Outnorth är ett företag på nätet med produkter och kläder för friluftsliv och utomhusaktiviteter.  Deras täckkjolar kommer från Didriksons, Dobsom, FÅK, Houdini och Skhoop och finns från storlek XS till XXL. Svart är alltid en användbar färg men här finns även några andra varianter för den som hellre vill ha en modern färg. Modellerna är korta, mellan och lång täckkjol. Även varianten som går ner lite längre bak än fram finns här. Priserna varierar från ca 300 – 1200 kr.

Se utbud från Outnorth här

Sportamore

Sportamore är en renodlad internetbutik och har inga fysiska butiker. Deras idé är istället att lägga all energi på att göra butiken på nätet så bred som möjligt med kläder och utrustning för hela familjen. I utbudet av täckkjolar finns den tunnare varianten, de som har normal vaddering och modeller som går till knät eller längre. Märket är Dobsom och priset ligger i runt 260 – 500kr.

Se utbud från Sportamore här

Granngården

Granngården är en butik med främst fysiska butiker men också med möjlighet att beställa på nätet. Deras produkter är anpassade efter jordbruk, stall, djur och livet på landet. Förutom produkter för trädgården, djurskötsel och har de skyddskläder, ytterkläder och skor för dam, herr och barn. Även deras täckkjol av märket Covalliero är anpassad efter uteliv på landet och finns i storlekar från XS till XXL.

Se utbud från Granngården här

Outdoorexperten

Outdoorexperten är som namnet avslöjar en nätbutik med produkter för natur- och fritidsaktiviteter. Deras produkter och kläder är anpassade för vuxna i första hand. Förutom utrustning för camping och andra utomhusaktiviteter har de en del kläder och skor som också passar till vardags. Täckkjolarna finns i märkena Houdini, Skhoop, Haglöfs och Bergans som har både vind- och vattenavvisande material.

Se utbud här