Täckkjol Barn

Äntligen ! Nu finns även täckkjolar för barn. Vinterkjolar i olika färger och former. Här presenteras barnmodeller av täckkjolar från Outnorth och Reima

 

Dala kids blå täckkjol barn

Dala Kid’s Skirt Navy

Dala Skirt, av Didriksons, är en värmande täckkjol för barn. Den är vindtät och passar således särskilt väl vid lite blåsigare dagar. Den elastiska midjan och dragkedjan i sidan gör den mycket enkel att ta på och av.

För extra säkerhet finns reflexer där bak samt i dragkedjan. Kjolen är tillverkad utav 100 % polyamid och är knälång. Modellen är utan bälteshällor.

299:-

Till Butik / Beställ 

 

Dala rosa täckkjol barn

 

Dala Kid’s Skirt Warm Cerise

Den här täckkjolen är i en sprakande rosa färg. Precis som övriga modeller i serien har den en elastisk midja och en dragkedja i sidan, som gör den mycket enkelt att trä på och av. Didriksons, som ligger bakom täckkjolen, har också försett den med synliga reflexer baktill och i dragkedjan.

En vindtät och värmande vinterkjol som fungerar under kalla, blåsiga dagar samt kvällar.

299:-

Till Butik / Beställ 

dala täckkjol med reflextyg

Dala Kid’s Reflective Skirt

Dala Kid’s Reflective Skirt är för den som vill ha extra säkerhet under kalla, mörka kvällar. Den här vindtäta och lättfodrade kjolen är helt i reflex, och uppmärksammas således tidigt av bilister i närheten. Kanske ett sätt att få ditt barn att acceptera reflexer…

Precis som övriga täckkjolar i serien är den elastisk i midjan och försedd med en dragkedja på sidan. Tillverkad utav 100 % polyamid.

395:-

Till Butik / Beställ