Täckkjol Barn

Äntligen ! Nu finns även täckkjolar för barn. Vinterkjolar i olika färger och former. Här presenteras barnmodeller av täckkjolar från Outnorth och Reima

risda täckjol för barn

Risda – Reflekterande täckkjol

Risda Kid´s Reflektive Puff Skirt är en värmande och reflekterande täckkjol från varumärket Didrikssons. Kjolen har lätt isolering och är helt vindtät. Midjan är elastisk och i sidan finns en dragkedja för enkel på, – och avtagning. Kjolens yttermaterial består av ett reflekterande tyg och ger bra synlighet i mörker. Didrikssons logga finns i nederkant.

Skhoop Milla Kids Skirt
Milla från märket Skhoop är en värmande täckkjol för barn. Den har en kortare modell som går ner över baken, dragkedja placerad framtill samt kardborre för enkel justering av midjan. Kjolen är tillverkad av ett tunt och smidigt material i 100% polyester och passar perfekt som överdragsplagg vid uteaktiviteter

Kjolen pryds små, broderade blommor på framsidan samt en stor blomma i reflex på baksidan för ökad synlighet i mörkret. Alla produkter från Skhoop är både framtagna och testade i Åres fjällklimat för att säkerställa att plaggen håller värme, funktionalitet och design.

895:-

Till Butik / Beställ


 

Tillfälligt slut hos återförsäljare

 

Dala kids blå täckkjol barn

Dala Kid’s Skirt Navy

Dala Skirt, av Didriksons, är en värmande täckkjol för barn. Den är vindtät och passar således särskilt väl vid lite blåsigare dagar. Den elastiska midjan och dragkedjan i sidan gör den mycket enkel att ta på och av.

För extra säkerhet finns reflexer där bak samt i dragkedjan. Kjolen är tillverkad utav 100 % polyamid och är knälång. Modellen är utan bälteshällor.

299:-

Till Butik / Beställ 

Dala rosa täckkjol barn

 

Dala Kid’s Skirt Warm Cerise

Den här täckkjolen är i en sprakande rosa färg. Precis som övriga modeller i serien har den en elastisk midja och en dragkedja i sidan, som gör den mycket enkelt att trä på och av. Didriksons, som ligger bakom täckkjolen, har också försett den med synliga reflexer baktill och i dragkedjan.

En vindtät och värmande vinterkjol som fungerar under kalla, blåsiga dagar samt kvällar.

299:-

Till Butik / Beställ 

 

dala täckkjol med reflextyg

Dala Kid’s Reflective Skirt

Dala Kid’s Reflective Skirt är för den som vill ha extra säkerhet under kalla, mörka kvällar. Den här vindtäta och lättfodrade kjolen är helt i reflex, och uppmärksammas således tidigt av bilister i närheten. Kanske ett sätt att få ditt barn att acceptera reflexer…

Precis som övriga täckkjolar i serien är den elastisk i midjan och försedd med en dragkedja på sidan. Tillverkad utav 100 % polyamid.

395:-

Till Butik / Beställ