Täckkjol Barn

Äntligen ! Nu finns även täckkjolar för barn. Vinterkjolar i olika färger och former. Här presenteras barnmodeller av täckkjolar från Outnorth och Reima

risda täckjol för barn

Risda – Reflekterande täckkjol

Risda Kid´s Reflektive Puff Skirt är en värmande och reflekterande täckkjol från varumärket Didrikssons.

Kjolen har lätt isolering och är helt vindtät. Midjan är elastisk och i sidan finns en dragkedja för enkel på, – och avtagning. t.


Skhoop Milla Kids Skirt
Milla från märket Skhoop är en värmande täckkjol för barn.

Den har en kortare modell som går ner över baken, dragkedja placerad framtill samt kardborre för enkel justering av midjan.Täckkjol för barn

Med sjunkande temperaturer under höst och vinter är det viktigt att klä barnen i varmare plagg. En täckkjol passar vid många olika tillfällen och det finns flera fördelar med att ha en sådan i barnens vintergarderob.

1.Enkla att ta av och på

En av dom stora fördelarna med en täckkjolar är att dom är väldigt enkla att ta av och på. Barnet behöver inte ens ta av sig skorna – det är bara att dra av kjolen. Flera modeller har dessutom dragkedjor i sidorna, för att underlätta av- och påklädning ytterligare.

Detta är något som kan underlätta i många olika situationer – till exempel i affärer om barnet tycker det blir för varmt att ha ytterkläderna på. Med täckbyxor eller overall blir det krångligare att göra något åt det bekymret, även om det förstås inte är omöjligt.

risda täckjol för barn

2. Reflex för ökad synlighet

Många av barnmodellerna kommer med någon form av reflexdetalj – vissa är till och med helt gjorda i reflextyg. Perfekt för kvällspromenaden, på parkeringen utanför mataffären eller för barn som väntar på skolskjuts tidigt på mörka höst- och vintermorgnar.

3. Perfekt under höst, vinter och vår

 En täckkjol kan användas från höst till vår och värmer bra men skyddar däremot inte mot väta på samma sätt som ett par termobyxor. En täckkjol för barn passar kanske därmed inte så bra för skid- och pulkaåkning eller andra aktiviteter i snön men är däremot perfekt vid många andra tillfällen.

Till exempel är kjolen ett bra val till exempel under shoppingrundor på stan, för turer till mataffären eller andra aktiviteter som inte kräver overall eller täckbyxor.

Tillfälligt slut hos återförsäljare

 

Dala kids blå täckkjol barn

Dala Kid’s Skirt Navy

Dala Skirt, av Didriksons, är en värmande täckkjol för barn. Den är vindtät och passar således särskilt väl vid lite blåsigare dagar. Den elastiska midjan och dragkedjan i sidan gör den mycket enkel att ta på och av.

För extra säkerhet finns reflexer där bak samt i dragkedjan. Kjolen är tillverkad utav 100 % polyamid och är knälång. Modellen är utan bälteshällor.

299:-

Till Butik / Beställ 

Dala rosa täckkjol barn

 

Dala Kid’s Skirt Warm Cerise

Den här täckkjolen är i en sprakande rosa färg. Precis som övriga modeller i serien har den en elastisk midja och en dragkedja i sidan, som gör den mycket enkelt att trä på och av. Didriksons, som ligger bakom täckkjolen, har också försett den med synliga reflexer baktill och i dragkedjan.

En vindtät och värmande vinterkjol som fungerar under kalla, blåsiga dagar samt kvällar.

299:-

Till Butik / Beställ 

 

dala täckkjol med reflextyg

Dala Kid’s Reflective Skirt

Dala Kid’s Reflective Skirt är för den som vill ha extra säkerhet under kalla, mörka kvällar. Den här vindtäta och lättfodrade kjolen är helt i reflex, och uppmärksammas således tidigt av bilister i närheten. Kanske ett sätt att få ditt barn att acceptera reflexer…

Precis som övriga täckkjolar i serien är den elastisk i midjan och försedd med en dragkedja på sidan. Tillverkad utav 100 % polyamid.

395:-

Till Butik / Beställ