Om klädmärket Revolution Race

Revolution Race är ett svenskt klädmärke som specialiserar sig på friluftskläder och äventyrsutrustning. Märket grundades 2014 av Pernilla och Niclas Nyrensten, ett par med en djup passion för natur och äventyr. Deras kärlek till friluftsliv och resor blev den drivande kraften bakom skapandet av detta unika varumärke. Ursprungligen startade de företaget i Pernillas pappas garage, där de skötte allt från produktutveckling och marknadsföring till distribution. De skrev till och med adresserna på paketen för hand och fotograferade produkterna i sitt eget vardagsrum.

Satsar på prisvärdhet

En av de mest intressanta aspekterna av Revolution Race är dess affärsmodell, som fokuserar på att erbjuda högkvalitativa produkter till ett rimligt pris. De insåg tidigt att det fanns ett gap i marknaden för prisvärda, men ändå högkvalitativa friluftskläder. Detta ledde dem till att utveckla sina egna produkter, inklusive deras populära Nordwandbyxor, som blev en omedelbar hit.

Etablerat i över 30 länder

Idag har Revolution Race vuxit exponentiellt och är nu etablerat i över 30 länder. De har sålt över en miljon byxor och har över en halv miljon riktiga recensioner i sin webbshop. Företaget har flyttat ut från garaget och har nu ett stort kontor som rymmer alla deras anställda. Trots denna snabba tillväxt har de behållit sin kärnvärdering om att erbjuda kvalitativa produkter till ett överkomligt pris.

Tre tips till att köpa billigare

Använd rabattkod

Många onlinebutiker, inklusive Revolution Race, erbjuder rabattkoder som kan ge dig en procentuell rabatt eller fri frakt. Håll utkik på deras webbplats eller prenumerera på deras nyhetsbrev för att inte missa några erbjudanden. Ett alternativ är att besöka sidor som listar Revolution Race rabattkod och erbjudanden.

 Följ kampanjer och reor

Revolution Race har ofta kampanjer och reor där du kan köpa produkter till ett reducerat pris. Det kan vara allt från säsongsspecifika reor till specialerbjudanden på utvalda produkter.

 Jämför priser

Innan du gör ett köp, kan det vara bra att jämföra priser från olika återförsäljare. Ibland kan du hitta samma produkt till ett lägre pris hos en annan återförsäljare eller på en annan plattform.

Genom att följa dessa tips kan du göra smartare och mer ekonomiska val nästa gång du handlar från Revolution Race eller andra klädmärken.