Kort täckkjol

Samtliga produkter som presenteras nedan är slut på lager. 

karin mini skirt kjol

Karin Mini Skirt

En värmande kort täckkjol från Skhoop som lämpar sig både för en dag på fjället som för en dag på stan. Kjolen har stretchpaneler i sidorna för god passform och rörelsefrihet. Modellen är rak och lättfodrad och tillverkad i ett tunt yttertyg som gör plagget otroligt smidigt.

Impregneringen på kjolen är miljövänligt och avvisande mot väta och smuts. Längd ca 36 cm.

837:-

Till Butik / Beställ

täckjol guldfärgad

Mini Down Skirt Champagne

Vindtät och vattenavvisande täckkjol i kort och sportig modell från märket Skhoop. Kjolen är förvånansvärt lätt och har en värmande dunfyllning som håller dig varm vid vinterns alla uteaktiviteter. I midjans baksida finns resår som ger en bra passform och runt om finns hällor för skärp. Kjolen har två fickor och mäter ca 37 cm framtill och 40 cm bak.

1047:-

Till Butik / Beställ

liten täckkjol

Mini Skirt

Skhoops korta Mini Skirt är en täckkjol som passar perfekt för löpturen eller för en dag i skidspåret. Kjolen värmer bra samtidigt som den ger utmärkt rörelsefrihet för alla slags aktiviteter trots den tighta modellen. Mini Skirt har en dragkedja framtill som går att öppna hela vägen för att enkelt kunna ta av och på den. Utrustad med en ficka och hällor för skärp.

Längd ca 31 cm fram och 36 cm bak.

697:-

Till Butik / Beställ

grå kort täckkjol

Mini Down Skirt Grey Pattern

Varmfodrad kort täckkjol med dunfyllning från Skhoop. Mini Down Skirt är den kortaste modellen från märket och har en rak och sportig design. Kjolen lämpar sig för alla typer av utomhusaktiviteter i kalla väder. Utrustad med resår i midjan för god passform samt hällor för skärp. Kjolen har två fickor och materialet är vindtätt och vattenavvisande.
Längd ca 37 cm fram och 40 cm bak.

1047:-

Till Butik / Beställ